Wat Zijn De Voordelen Van Het Overwegen Van LED-verlichtingspanelen?

 Met de LED paneelverlichting van Ledware ben je constant omringd door prachtige verlichting waar je snel vrolijk van wordt! Het LED verlichting paneel zorgt voor een uitstekende verlichting en vormt een aanvulling op de stijl van uw huis. Door de eenvoudige installatietechniek van deze plafondlampen geniet je van fantastische verlichting in elke woonruimte. LED-verlichting paneel hebben een grote invloed op de algehele uitstraling van de woning. Behalve dat ze eigentijds zijn, hebben ze een verscheidenheid aan aanpasbare kenmerken, zoals verhoogde efficiëntie en helderheid, terwijl ze er allemaal aantrekkelijk uitzien aan het plafond. Deze lampen maken gebruik van hoogwaardige optica en antireflectiecoatings om lichtreflectie te voorkomen en de glans te verbeteren. Ze maken geen zoemende geluiden en blijven stabiel zonder te knipperen. Paneellampen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en verbruiken minder energie.

led verlichting paneel

Dingen om te overwegen voordat u LED-paneelverlichting koopt:


Lumen per watt

Lumens worden gebruikt om de volledige output of efficiëntie van licht te kwantificeren. Hogere lumen per watt duiden op een grotere LED-efficiëntie, en het brandt helderder en gaat langer mee.

Levensduur

LED-lampen verbruiken minder energie dan traditionele soorten lampen. Ze besparen tot 80% elektriciteit en kunnen minder verbruiken. Ze hebben een brandtijd van 30.000 tot 80.000 uur. De aanschaf van een lamp met een levensduur van 50.000 branduren is dus een voordelige en verstandige beslissing.

Warmteafvoer

Wanneer ze voor onbepaalde tijd worden gebruikt, genereren deze lampen warmte, waardoor de efficiëntie wordt verminderd en de apparatuur wordt beschadigd. Kies in plaats daarvan voor LED-lampen met goede warmteverspreiding of een koellichaam. Door aluminium gemaakte lampen kunnen de warmte gelijkmatig verdelen, waardoor ze de meest acceptabele keuze zijn.

LED-strips zijn geëvolueerd naar een snelle en effectieve manier om accentverlichting rond uw huis te creëren. Laagspanning, 12 volt led strips verlichting is een voordelige oplossing. Deze discrete strips staan ​​ook bekend als led-lintverlichting of flexibele ledstrips vanwege hun eenvoud van toepassing op elk oppervlak om een ​​zacht, glad accentlicht te produceren.

De top drie voordelen van een 12V LED-opstelling:

• Een veelgebruikt spanningsplatform is een 12V DC LED-systeem.
• Het risico op elektrische schokken wordt geminimaliseerd met 12V LED-opstellingen.
• 12V LED-systemen zijn betrouwbaarder en gemakkelijk te repareren en te onderhouden.

De transformator en stroomvoorziening in 12V ledstrips zijn vaak ver van de leds geplaatst in een koele en geventileerde ruimte. Het verhoogt de betrouwbaarheid van de elektronica en, belangrijker nog, zorgt ervoor dat de defecte elektronica gemakkelijk kan worden gerepareerd of vervangen. Een kapotte LED-lamp is vaak onbruikbaar, wat betekent dat zelfs als alle LED's op de lamp goed werken, een enkele defecte condensator kan betekenen dat de lamp moet worden weggegooid. Defecte componenten in een 12V LED-systeem kunnen stukje bij beetje worden vervangen, waardoor reparaties eenvoudiger worden en uw totale eigendomskosten lager zijn.

Ledware's 12 volt LED-strip lampen zijn ideaal voor het verlichten van elke toepassing die een variabele lengte vereist, zowel binnen als buiten. LED-stripverlichting is voorzien van een peel-and-stick 3M zelfklevende achterkant voor snelle en eenvoudige installatie.




Comments

Popular posts from this blog

Stijlvolle Hanglamp & Efficiënte Infrarood Verwarming voor Uw Huis

Fleur je ruimte op met LED Verlichting en Hanglampen

Een gids voor LED Spot Verlichting en de beste LED Verlichtings Strips