Waarom Zou U Ledware Overwegen Voor De Aanschaf Van LED-verlichting?

Als het om verlichting gaat, schakelt de wereld razendsnel over op leds. Grote commerciële en industriële gebieden zoals fabrieken, magazijnen, universiteiten, ziekenhuizen, enz., hebben goed geplande efficiënte verlichting nodig voor een hoge zichtbaarheid. LED's zijn een noodzaak omdat ze kostenefficiënter, aanpasbaar en gebruiksvriendelijker zijn. U kunt overal LED verlichting spots vinden, zoals plafondlijsten, trappen en nog veel meer. Ledlampen vervangen in snel tempo halogeenlampen omdat ze aantrekkelijker en handiger zijn. De led-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, variaties, maten en meer. Industriële LED-verlichtingsarmaturen maken alternatieve soorten verlichting vaak overbodig. Er zijn drie primaire motieven voor deze verandering: energie-efficiëntie, minder onderhoud en betere lichtkwaliteit.

LED verlichting Spots

Hier zijn een paar minder bekende feiten over led-verlichting, die u kunnen helpen meer te weten te komen over leds en die uw vraag kunnen beantwoorden, "waarom zou u overstappen op leds?"

• Zoals we allemaal weten, zenden LED-lampen geen ultraviolette stralen uit, die de voedingsstoffen uit ons voedsel mogelijk niet opnemen. Daarom worden deze lampen bij voorkeur gebruikt in restaurants, keukens, enz. LED's geven geen warmte af waardoor het voedsel langer vers kan blijven.

• LED's gaan langer mee dan TL-lampen. Ze hebben een geschatte levensduur van ongeveer 35.000 - 60.000 uur. Als Led-lampen hun grenzen bereiken, worden ze zwakker in plaats van volledig uit te branden.

• Gloeilampen geven meer UV-stralen af die insecten kunnen aantrekken, maar LED's zenden geen ultraviolette stralen uit, waardoor de insecten bij hen wegblijven. Als je kinderen in huis hebt, kan het voordeliger zijn om over te stappen op led-verlichting.

• Zoals eerder vermeld, zijn LED's kosteneffectiever dan fluorescentielampen. Ze hebben een langere levensverwachting en zijn aanpasbaar.

• LED tuinverlichting 12 volt kan je 's nachts helpen. Het kan u helpen om rond te kijken voordat u in de tuin gaat wandelen. Als je peuters hebt, moet je meer voorzorgsmaatregelen nemen voordat je de tuin in gaat.

Wat zijn de milieuvoordelen van LED-verlichting?

Talrijke kenmerken van LED-licht kunnen het milieu beschermen tegen gifstoffen. Hieronder worden enkele voordelen genoemd die LED's bieden aan het milieu:

• LED-lampen zijn efficiënter dan TL- en gloeilampen. Met name 95% van de energie wordt in leds omgezet in licht, terwijl slechts 5% als warmte wordt verspild. Het beschermt onze omgeving tegen de besmetting van gifstoffen.

• LED's bieden een kwaliteit van lichtverdeling die zich in één richting concentreert in tegenstelling tot andere soorten verlichting. Verschillende soorten verlichting verlichten onnodige gebieden zoals plafonds, wat veel energie verspilt.

• LED's hebben een langere levensduur, waardoor u ze niet vaak hoeft te vervangen na elke tijdsinterval. Het beschermt ook uw extra uitgaven ten opzichte van andere lampen.

• LED-lampen hebben mogelijk minder middelen nodig voor productieprocessen, verpakking en transport.

Als je van plan bent decoratieve led-verlichting aan te schaffen voor je huis, tuin, werkruimtes en andere ruimtes, dan kun je Ledware overwegen. Het is een toonaangevende fabrikant van LED Strips voor decoratieve LED-verlichting en lineaire verlichting. Vroeger hielp het bedrijf zowel producenten als consumenten met kostenbesparende en energiezuinige leds.

Comments

Popular posts from this blog

Stijlvolle Hanglamp & Efficiënte Infrarood Verwarming voor Uw Huis

Fleur je ruimte op met LED Verlichting en Hanglampen

Een gids voor LED Spot Verlichting en de beste LED Verlichtings Strips